Copyright - Szerzői jogi nyilatkozatA Szentjakab Ingatlan Iroda működtetője a Borbás Szolgáltató és Ingatlanközvetítő Bt.

A honlapunkon található információk változtatási jogát fenntartjuk.

A szerzői jog tulajdonosa - a Borbás Bt. - az Interneten általa elhelyezett információk, adatok felhasználásához az alábbi általános feltételek mellett járul hozzá: a honlapon található szöveges és képi dokumentumok saját célokra szabadon lemásolhatók, kinyomtathatók, de kereskedelmi célú, pl. további hirdetésekben történő felhasználásához NEM JÁRUL HOZZÁ. Minden egyéb felhasználási forma esetében a Borbás Bt. engedélyét kell kérni!

A honlapunkon feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, azokat a tőlünk telhető legnagyobb körültekintéssel igyekszünk kezelni, de pontosságukért nem vállalunk felelősséget.


A Borbás BT. ingatlanközvetítői nyilvántartási száma: C-429/2017.

"A hatékonyság érdekében a honlapunkon található ingatlanhirdetések a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ) adatbázisába kerülnek továbbításra. Az átadott hirdetések és egyéb adatok esetében az adatkezelő a MIOSZ, az ingatlaniroda adatfeldolgozóként jár el. A MIOSZ hirdetési adatbázisa és kiegészítő szolgáltatásai tekintetében kérjük, hogy olvassa el a MIOSZ "Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát". A Megbízó a hirdetés feladásakor tudomásul veszi, hogy a MIOSZ olyan közös adatbázist üzemeltet a hirdetésekről, amelyek a tagjai és együttműködő partnerei számára elérhetőek. A Megbízó, (mint érintett) és a Megbízott ingatlaniroda (mint adatkezelő) adatvédelmi kapcsolatát az iroda honlapján megtalálható "Adatvédelmi Szabályzat" rendezi és szabályozza."

A Borbás BT. Adatvédelmi szabályzata


borbasbtlogo

Borbás Szolgáltató és Ingatlanközvetítő Bt.
2146 Mogyoród, Szentjakab park 5.
tel.: 06-20-483-7134
e-mail: info@szentjakabingatlan.hu